Een degelijke offerte voor zonnepanelen zal de kosten voordelen die jaar na jaar aan een bepaald systeem verbonden zijn, nauwkeurig illustreren.

Het zal ook een cashflow-evaluatie bevatten die een geanticipeerd tijdsbestek voor het terugverdienen van de investering en het rendement op de investering (ROI) oplevert. ook met het onderhoud zonnepanelen kom je al een heel eind.

  • Natuurlijk is het uw beslissing, de eigenaar van het onroerend goed, om te bepalen wat voor soort geldelijke terugverdientijd u wilt in een verbetering van de energiehuishouding.
  • Veel mensen zijn tevreden met een terugbetaling van tien jaar en begrijpen dat een zonnepaneelsysteem een inflatiebeschermde financiële besparing zal blijven opleveren voor maar liefst 15 jaar extra na die periode van 10 jaar. Andere soorten huiseigenaren willen misschien een terugverdientijd van 5 jaar of minder.

Welke zonne energie projecten kunnen we allemaal gebruiken?

In het algemeen zijn er talloze nieuwe zonne-energieprojecten die de energierekening van huiseigenaren sterk doen dalen en een positieve ROI bieden. De waarde van zonnepanelen is veel meer dan de kosten van de zonnepanelen vooraf. Om eerlijk te zijn, dan weer, vindt u gevallen in staten dat de lokale zonne-incentives zijn zwak en / of elektriciteit is vrij goedkoop.

  • Voorbeelden hiervan zijn Kentucky, Alabama en Nevada. Op dit moment is het in al deze plaatsen moeilijk te zeggen of de waarde van de zonne-energie hoger is dan de kosten. Tegenover een investeringsherstel van 19 jaar, gekoppeld aan een rendement op de investering in de lage single digits, kan een individu in Nebraska, om een voorbeeld te geven, vergeven worden van hun bezorgdheid.

De kosten voor zonnepanelen kunnen behoorlijk verschillen

Als zonnepanelen kosten wordt een beetje meer betaalbaar elke dag, en terwijl een toenemend aantal staten zijn de uitvoering van stappen om de vraag naar zonne-energie te stimuleren, kunt u geloven dat de waarde van een huis zonne-energie systeem verbetert voor bijna alle eigenaren van onroerend goed landelijk. In het geval dat je het geluk hebt om in een staat te zijn waar de waarde van zonne-energie al hoger is dan de kosten, mis dan niet een ongelooflijke kans!